Byt lås till Yale Doorman

Elektroniskt dörrlås

E

Monterat och klart 5995 kr

 

 • Styr ditt lås med en app
  Nu kan du öppna din villadörr med mobilen. ASSA har i samarbete med Securitas Direkt Verisure tagit fram Europas första uppkopplade villalås. Genom att koppla upp ditt Yale Doorman med Verisure Smartlock kit kan du öppna dörren på distans från jobbet eller var som helst i världen.

 •  

  Öppna huset för dina barn om de glömt sin nyckelbricka, och för hantverkare, bud, barnvakter, städare eller gäster som behöver komma in när du inte är hemma. Ge dem en kod till låset via en app i din mobil. Efter ett dygn upphör koden att gälla och du slipper oroa dig för "nycklar på vift".

 •  

  Alla som går in i huset får en unik låskod. Appen kan ge dig en lista över vilka som besökt bostaden och vid vilken tidpunkt.

  ”Låste jag ytterdörren innan jag la mig?”. Bli säker genom en titt på telefonen. Om du glömt, lås dörren från sängen. Hjälp

 • På yales egna hemsida kan du hitta tips och råd inför köp av ett Yale Doorman.

  Tips när du installerar din Yale Doorman eller hur man styr Yale Doorman med en app.

  Där finns svar på vanliga frågor, bland annat om när ditt Yale Doorman har monteras men inte fungerar som det ska. Det finns reservdelar att köpa hos oss om något, pga handhavandefel, går sönder vid montering.

 

Ja. Yale Doorman uppfyller kraven för godkänd låsenhet enligt SSF 3522 låsklass 3. ASSA har även sökt certifikat hos SBSC vilket är ett villkor för att produkten ska listas i säkerhetsguiden som ges ut av Svenska Stöldskyddsföreningen, SSF

Till produkten Yale Doorman medföljer det två extra säkerhetsskruvar (envägsskruvar) vilka kan användas för att få produkten godkänd enligt krav från SSF. mer information fäljer med låset.
 

Hur lång är garantin?

Om din Yale produkt slutar att fungera som ett resultat av materialfel omfattas produkten av produktgarantin förutsatt att du har köpt produkten inom de senaste 24 månaderna.
 

Reklamation görs på Låskompaniet hemsida under menyn "Kundtjänst".

Villkoren för att garantin ska gälla för din Yale-produkt är:

Att produkten är korrekt installerad och underhållen, i enlighet med Yales installationsanvisning som du erhöll vid köpet.
Att produkten inte modifierats på något sätt.

Garantin gäller inte mekaniska fel orsakade uppsåtligen eller av oaktsamhet.
Garantin gäller inte heller på ytbehandlingen av din Yale produkt.

Fel som orsakats av att produkten handhas, underhålls, repareras eller har ändrats på otillbörligt sätt eller i strid mot våra instruktioner omfattas inte av garantin.
Produktgarantin omfattar produkten och ersätts efter godkänd reklamation av ersättningsprodukt eller ny produkt. Yale kan inte hållas ansvarig för eventuella andra förluster som följer av att din produkt inte fungerar, oavsett om sådana förluster är direkta eller indirekta följdskador.


Denna garanti gäller endast vid installation i bostäder i Sverige och kan inte överlåtas.

Länkar

Yale hemsida: http://www.yale.se/sv/yale/Yalese/

Installation och användning: http://www.yale.se/sv/yale/Yalese/Behover-du-hjalp/Hjalp-att-anvanda/

Vanliga frågor: http://www.yale.se/sv/yale/Yalese/Behover-du-hjalp/FAQ/

Registrera din Yale Doorman: http://www.yale.se/sv/yale/Yalese/Behover-du-hjalp/Registrering-av-agarbevis-d12/

Hjälp att styra låset med Verisure app: http://www.yale.se/sv/yale/Yalese/Yale-Doorman-connected/FAQ/

Guldigt handtag på en vit trädörr

Köp ditt lås monterat och klart

Entréingång ( 5995 kr)
Grovköksingång (5995 kr)
Garage (5995 kr)
Förråd (5995 kr)

JOUR DYGNET RUNT

0768-882827

Kontakta oss

Låshjälpen finns i Göteborg sedan 1975.

Vi är på plats hos dig inom 20 minuter!

Låshjälpen - Org.nr: 5568964976

Öppettider:

Dygnet runt, alla dagar i veckan

Ring oss dygnet runt: 0768-882827

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.