låssmed Göteborg

Auktoriserade LÅSSMEDer

Välkommen till oss på LåsHjälpen i Göteborg! När du som kund anlitar oss är det lika viktigt att skapa ett förtroende som att förmedla ett tekniskt kunnande. Vi vänder oss till enskilda bostadsinnehavare, till företag och bostadsbolag i Göteborgsområdet.

 

Är dina husnycklar plötsligt på drift? Finns det kopierade nycklar i omlopp eller har du ett gammalt låssystem?

 

Mycket av detta skapar förstås både oro och otrygghet men låt oss sköta detta. Hör av dig direkt till oss, för vi har lösningen på dessa säkerhetsproblem! Våra utbildade låssmeder är auktoriserade med gesällbrev eller mästarbrev och har full kompetens och behörighet att installera, underhålla och serva både låssystem och säkerhetssystem. Våra certifierade låstekniker är beredda att hjälpa till med både akuta problem och även förebyggande arbete av alla typer av låsarbeten och låskonstruktioner, öppning av kodlås, kassaskåp, reparationer av inbrottsskador, montering av larm m.m. Vi strävar efter sakkunnig, professionell och snabb service till alla kunder, stora som små, med säkerheten i fokus.Vi kan besiktiga fastigheter, kontrollera befintligt skydd, se vilka skyddsmässiga brister som finns och föreslå förbättringar gällande säkerheten.

 

Anlita LåsHjälpen, dygnet runt – våra låssmeder har lösningen på dina problem! Vi skräddarsyr alla säkerhetslösningar efter dina personliga behov och krav och ser till att göra det så besvärligt och tidsödande som möjligtför tjuven.

 

Välkommen till oss när du vill ha det säkert omkring dig.

Kontakta oss här
Guldnyckel som ska sättas in i rostfritt lås.

JOUR DYGNET RUNT

0721 - 58 54 36

Behöver dU Hjälp av en Låssmed?

Vi återkopplar inom 12  timmar, är det Bråttom RING JOUR 0721-585436

Kontakta oss

Låshjälpen finns i Göteborg sedan 1975.

Vi är på plats hos dig inom 20 minuter!

Låshjälpen - Org.nr: 840403-XXXX

Öppettider:

Dygnet runt, alla dagar i veckan

Ring oss dygnet runt: 0721 - 58 54 36

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.