bYTA LÅS ELLER MONTERA SÄKERHETSLÅS

VI BYTER DINA LÅS NÄR OLYCKAN ÄR FRAMME

Vanligaste orsakerna till låsbyte:

  • Trasigt lås
  • Nyckel fastnat
  • Tappat Nycklar
  • Blivit bestulen

LåsHjälpen har jour dygnet runt och på plast inom 20 minuter om trafiken tillåter, vi har 40 års erfarenhet och byter låset snabbt och enkelt.

 

Har du tappat nyckeln till lägenheten, villan eller företaget i Göteborg? Har du kanske bytt bostad? Är kanske flera gamla nycklar i omlopp, finns det flera kopior och hur många finns liggande? Eller vill du kanske byta ett ut ett gammalt lås som klarar de senaste säkerhetsstandarderna som försäkringsbolagen kräver? Hur ser skyddet ut för närvarande?Även om situationen är akut, ta dig alltid tid och kontakta våra låssmeder för en genomgång av vilket lås som är godkänt och passar dina behov. Det ligger i både ditt och försäkringsbolagens intressen att göra det svårt för obehöriga att ta sig in i ditt hem eller in i företaget. Därför är alltid ett byte till godkända lås en självklarhet.

 

Vi har auktoriserade och skickliga låssmeder som snabbt hjälper dig och kontrollerar dina dörrar och fönster enligt försäkringsbolagens villkor. Vi vill att du ska känna dig trygg i alla situationer och erbjuder därför ett brett sortiment med lås till skåp, dörrar, fönster m.m. som klarar alla säkerhetskrav. Uppgradera säkerheten i bostaden eller arbetsplatsen i Göteborg med godkända lås, dörrar och galler och se till att göra det svårt för tjuven att både ta sig in och ut. Ta kontrollen över dina nycklar och se till att säkerheten är lika hög överallt.

 

Framförallt ska dina nycklar inte på något sätt kunna härledas till din bostad.

 

Välkommen att kontakta oss med dina frågor gällande ett låsbyte!

 

VI HJÄLPER DIG VID INBROTT

Låsmederna som arbetar hos oss på LåsHjälpen i Göteborg har gedigen kunskap och utför flera låssmedstjänster och en av dessa tjänster är reparationer efter ett inbrott. Alla kan drabbas av inbrott, såväl privatpersoner i bostäder som företag och föreningar och vi hjälper dig med reparationer eller byte av låscylinder, oavsett kundsegment. Är inbrottsskadan stor, kan man behöva sätta in ett helt nytt lås som ökar säkerheten. I samband med reparationen kan vi erbjuda hjälp med förbättringar för att öka säkerheten och se till att risken för nya inbrott kan minimeras. Vi gör en säkerhetsutvärdering med kunden, gör en genomgång av alla lås och låsanordningar, dörrar, fönster och kan upptäcka brister och svagheter. Ett alternativ till vanliga lås är idag kodlås som ger en säker passage utan några nycklar i omlopp. Ett modernt, säkert och pålitligt alternativ i hemmet, på företaget eller kontoret.

 

Vidare kan ett inbrottslarm vara ett lämpligt alternativ och fungerar mycket bra ur säkerhetssynpunkt. Säkerhetsdörrar och brytskydd är andra viktiga och enkla åtgärder som vi rekommenderar att kunden investerar i. Du tjänar alltid på att satsa på förebyggande åtgärder som håller tjuven borta. Vi erbjuder endast godkända produkter och tjänster som lever upp till försäkringsbolagens regler och bestämmelser. LåsHjälpen samarbetar med berörda myndigheter, polis och räddningstjänst vid låsarbeten. Kundens behov är alltid i centrum och självklart lämnas alltid garanti på utförda arbeten och installerade produkter.

Guldigt handtag på en vit trädörr

JOUR DYGNET RUNT

0721 - 58 54 36

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA Låssmed I Göteborg.

RING 0721-585436 och lämna din adress & dett telnr ELLer kontakta oss.